Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
13 Posty
Wiking
Jeszcze jedno druk E-303 dwie kartki tyle potrzeba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Joanna Ambrozewicz
(joanna62)
Wiking
Hejka. Jesli byles na zasilku dla bezrobotnych w Norwegii to mozesz przeniesc go na 3 miesiace do Polski w ramach tego, ze szukasz tam pracy, a pozniej powiedziec, ze prace znalazles i nie wracac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
joanna62 napisał:
Hejka. Jesli byles na zasilku dla bezrobotnych w Norwegii to mozesz przeniesc go na 3 miesiace do Polski w ramach tego, ze szukasz tam pracy, a pozniej powiedziec, ze prace znalazles i nie wracac

nie no widzę że koleżanka oblatana w przepisach, tyle że jej się pewnie nie chciało czytać całego tematu bo po co?

to ja mam pytanko do koleżanki, mianowicie jak przeniosę ten zasiłek do PL i po trzech miesiącach nie znajdę pracy to NAV mnie ściągnie siłą do NO (ekstradycja pewnie i każe tu brać zasiłek lub co gorsza pracować?!?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Zuzu napisał:...to ja mam pytanko do koleżanki, mianowicie jak przeniosę ten zasiłek do PL i po trzech miesiącach nie znajdę pracy to NAV mnie ściągnie siłą do NO (ekstradycja pewnie i każe tu brać zasiłek lub co gorsza pracować?!?
...Z U Z U...!!!
Więcej taktu... bez wkładania do kontaktu .
Wszak to pisze Kobieta ... bez względu na kolor Jej włosów ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
A co ma kolor włosów do tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Anna82 napisał:
A co ma kolor włosów do tego
Ma tyle samo ...
CO...
Twoje stwierdzenie

Anna82 napisała:
Hejka. Jesli byles na zasilku dla bezrobotnych w Norwegii to mozesz przeniesc go na 3 miesiace do Polski w ramach tego, ze szukasz tam pracy, a pozniej powiedziec, ze prace znalazles i nie wracać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Ty to jednak jesteś mądrala nikt Cię nie przegada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Anna82 napisał:
DLACZEGO...
Nieraz zdarza się i Mnie napisać jakąś BZDURĘ ... i na zwróconą LOGICZNĄ uwagę potrafię przyznać się do popełnionego błędu ...
Nie jest to co prawda częste zjawisko na Nieboskłonie Tego Forum ... jednak czasami się trafia ...
Jak
...Zorza Polarna...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Ibanez)
Nowicjusz
gabriel napisał:
Anna82 napisał:
DLACZEGO...
Nieraz zdarza się i Mnie napisać jakąś BZDURĘ ... i na zwróconą LOGICZNĄ uwagę potrafię przyznać się do popełnionego błędu ...
Nie jest to co prawda częste zjawisko na Nieboskłonie Tego Forum ... jednak czasami się trafia ...
Jak
...Zorza Polarna...

Zacmienie slonca czesciej sie zdarza niz ty ORMOWCU przyznajesz sie do bledu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
A było tak miło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok